Yılbaşı İyilik Pazarı hazırlıkları başladı

Kocaeli haber - Kadınların el emeklerini değerlendirmelerine ve aile bütçelerine katkı sunmalarına destek veren İzmit Belediyesi, Yılbaşı İyilik Pazarı hazırlıklarına başladı.

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli son dakika - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadınların el emeklerini değerlendirmeleri amacıyla bu yıl da Yılbaşı İyilik Pazarı açacak. Kendi imkanları ile üretim yapan kadınların ürettikleri ürünleri alıcılara ulaştırabilecek farklı satış kanalları sunan İzmit Belediyesi 16-30 Aralık tarihleri arasında ilçesinin farklı noktalarında Yılbaşı stantları kuracak. Yılbaşı İyilik Pazarı’nda yer almak isteyen üreticiler ürün görselleri ile İZGİM’e ulaşarak başvuru yapabilecek. Kadınlar arasındaki dayanışma ve üretimi ağını güçlendirmeyi de hedefleyen İzmit Belediyesi, tüm kadın girişimcileri stantlarda yer almaya davet etti.

18 Kas 2023 - 13:43 Kocaeli- Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Son Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Son Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Son Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.